Mine tanker om motivation

30.

_

MARTS, 2017

Hej Venner!

I den kommende tid er jeg gæste blogger på en kampagne fra Mediaplanet. Kampagnen hedder ”Mænds Helse”. Formålet med kampagnen, er at opfordre mænd til at passe bedre på sig selv, deres sundhed og helbred. Det er en inspirerende kampagne, som jeg med glæde bakker op omkring.

Mit første blogindlæg handler om ”motivation”. Det er et stort emne, som jeg synes er dybt fascinerende. Jeg kunne godt have tænkt at skrive noget mere om, at det er en rigtig god idé, at have et mål at træne hen imod. Det kunne f.eks. være et motionsløb. Man kunne med fordel også have et eller flere delmål, f.eks. med at tabe sig i vægt. På den måde kan man glæde sig lidt oftere, imens man træner frem imod sit mål. Jo længere man kommer frem i sit træningsforløb, kan man også give sig selv små udfordringer, som kan være med til at give et hurtigt motivations-boost i hverdagen. Det jeg har erfaret ved at have disse mål og udfordringer, er at træningen bliver nemmere og sjovere, og jeg lettere kan fastholde mit fokus og ikke mindst min motivation.

Fortæl andre om dine planer. Hvis det er et motionsløb, så køb en billet og fortæl, konen, vennerne og kollegaerne om det. Det forpligter, men det kan være rigtig godt til at fastholde din motivation. Hvis du nu har et motionsløb som mål, så sæt ambitionsniveauet lidt ned. Selvfølgelig vil man gerne vise alle, hvor hurtig man er blevet til at løbe. Men risikoen for at noget går galt og at man ikke kan leve op til sine egne forventninger, er tårnhøje. Prøv derfor at fokusere på at komme helt igennem, i stedet for at komme hurtigst igennem – således at du virkelig kan nyde frugterne af dit hårde arbejde og få den bedst mulige oplevelse. Læs mit indlæg om det spændende og uden tvivl afgørende element motivation her: www.maendshelse.dk.